Informatiesessie FC Dalfsen

Voor de een wordt het misschien de tweede zoon of dochter die lid wordt van de voetbalvereniging, de ander weet vanuit een eigen voetbalcarrière hoe het werkt op sportpark Gerner… maar er bestaan ook nog veel onduidelijkheden, vooral bij ouders van beginnende voetballers: Hoe meld ik mijn kind aan? Hoe zit het met begeleiding? Hoe werkt het met indelen? Wordt er van mij als ouder ook iets verwacht?

Daarom organiseert de samengestelde jeugdorganisatie (SJO) FC Dalfsen een informatiesessie. En dit is meteen een geschikte gelegenheid om ideeën en belangstelling van de ouders te vernemen. Deze informatiesessie wordt op maandag 4 maart om 20:00 uur in de kantine SV Dalfsen gehouden en is bedoeld voor ouders van (aspirant-) leden geboren in de jaren 2011, 2012 en 2013.

“FC Dalfsen is inmiddels een half seizoen onderweg. Veel gaat al goed, veel moet nog beter en wij hebben jullie hulp nodig in het meedenken over een goede organisatie voor onze jongste leden. Zij zijn immers de toekomst en daar willen wij goed in faciliteren!”, laat de voetbalvereniging weten.