Aankondiging indeling 2019-2020

Het seizoen 2019-2020 loopt ten einde. Enkele teams hebben nog een competitiewedstrijd te spelen, her en der wordt deelgenomen aan een toernooi, de seizoenafsluiting is aangekondigd.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het komende seizoen ook al in volle gang. Trainers/leiders hebben onder begeleiding van jeugdcoördinatoren de eerste conceptindelingen vastgesteld. Natuurlijk past de puzzel niet in één keer. Er moet nog geschoven worden om alle teams passend te krijgen. Enkele trainers zullen door middel van een training bepaalde spelers naast elkaar willen zien spelen. Er zullen mogelijk nog overleggen worden belegd om bepaalde jaargangen cq. teams definitief rond te krijgen. Uiteindelijk wordt op dinsdag 18 juni de definitieve indeling op onze website gezet.

En daarna gaan we door met het werven van kader, trainers en leiders. Van het huidige kader weten we wat hun plannen zijn. Voor de overblijvende vacatures gaan we op zoek. Als u belangstelling hebt, meld u aan bij onze club via organisatie@fcdalfsen.nl.