Een blessure?

Het voetbalseizoen is alweer halverwege en de winterstop is geweest. Tijdens voetballen liggen blessures op de loer, ook door mogelijk wisselend spelen op diverse ondergronden (kunstgras/gras).

Vanaf 12 jaar en ouder begint je lijf ook hard te groeien. Je botten groeien dan sneller dan je spieren het kunnen bijbenen, en zul je misschien merken dat je voetbal skills coördinatief minder soepel loopt, waardoor blessures op de loer liggen. Het is dan ook belangrijk om bij beginnende klachten tijdig aan de bel te trekken.

Fysiomobilae staat voor jou klaar, op het gratis inloopmoment op:
donderdag van 18.30- 19.00 uur. Je vindt FysioMobilae in het gebouw van Optisport (voorheen Kontrast Sport en Wellness) aan de Haersolteweg 23.

Op het inloopmoment is een (sport) fysiotherapeut aanwezig voor vrijblijvend advies. Indien de blessure behandeld moet worden door een fysiotherapeut, dan wordt deze vergoed vanuit het aanvullende verzekeringspakket van je eigen zorgverzekering. Ben je jonger dan 18 jaar, dan worden een aantal behandelingen fysiotherapie vergoed vanuit je basisverzekering.

Blijf niet doorlopen met blessures, kom langs op het inloopmoment en zorg ervoor dat je fit blijft!