Enquête: Toekomst voetbal in Dalfsen

Beste leden en ouders van spelers van FC Dalfsen,

De enquête naar de toekomst van de voetbalsport in Dalfsen is verlengd tot en met 16 oktober 2023. De reactie op de enquête is heel behoorlijk maar met name de deelname van onze jeugdleden blijft achter. Daarom de oproep aan onze jeugdleden om deze enquête in te vullen, uiteraard mag je je ouders vragen hierbij mee te helpen. Een link naar de enquête is via Sportlink verstuurd naar alle leden.

Deze mail wordt gestuurd naar het bij ons bekend mailadres van een lid. Het kan dus zo zijn dat er meerdere gezinsleden deze enquête invullen met hetzelfde mailadres. Je kunt immers spelend lid zijn maar ook de ouder van een kind dat bij onze vereniging speelt of vrijwilliger.

Wilt u per voetballend kind de enquête invullen over de toekomst van voetbal in Dalfsen? Wij als jeugdafdeling mogen niet stemmen maar willen wel graag dat we onze stem laten horen! Wij zijn toch de toekomst van voetballend Dalfsen?

Wanneer een kind geen mailadres heeft gebruik dan gewoon mailadres ouders evt dus meerdere keren zelfde mailadres. #samensterk

De link naar de enquête: Enquête Toekomst Voetbal in Dalfsen