FC Dalfsen doet weer mee aan de Grote Clubactie

Elk jaar vindt de Grote Clubactie plaats en ook dit jaar doet FC Dalfsen mee! De verkoop van loten spekt de clubkas want van de opbrengst gaat maar liefst 80% (2,40  per lot) naar de clubkas van FC Dalfsen. Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van 100.000,-!

Dit jaar hoopt FC Dalfsen weer op een mooi resultaat om bijvoorbeeld nieuwe trainingsmaterialen te kunnen kopen of om extra activiteiten te kunnen organiseren voor de club.

De Grote Clubactie start op zaterdag 14 september en wordt uitgevoerd door de jeugd t/m JO13. Zij krijgen een brief met uitleg over de verkoop. Het verkopen van de loten is heel eenvoudig want er wordt gewerkt met een eenmalige machtiging. Eén lot kost €3,- maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen! De koper vermeldt het rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Bij de afschrijving staat het lotnummer vermeld. Wanneer de koper een lot  heeft gekocht, plakken de kinderen een sticker op de deur en geven zij de persoon een bedankbriefje. De intekenlijst, bedankbriefjes en de deurstickers zitten in een verkoopboekje die de kinderen krijgen via hun trainer/leider.

De kinderen mogen de loten verkopen aan wie zij maar willen, te beginnen bij familie, vrienden, buren, enz. Is het boekje vol of zijn de kinderen klaar met verkopen? Dan kunnen deze boekjes ingeleverd worden bij de trainer/leider of in de bus in de kantine van SV Dalfsen of het clubgebouw van ASC ’62.

Ook online kunnen loten verkocht worden. Ouders/verzorgers ontvangen op 15 september een mail met een link naar een persoonlijke verkoopmethode. Deze kan dan doorgestuurd worden naar familie, vrienden, etc. Zij vullen de gegevens in en de verkochte loten worden bij het persoonlijke totaal opgeteld dat de kinderen verkocht hebben. Het totaal wordt bijgehouden want als de kinderen 10 of meer loten verkopen, verdienen ze iets lekkers tijdens de prijsuitreiking (waarvan de datum later bekend gemaakt wordt).  De topverkopers van het afgelopen jaar gaan binnenkort naar een wedstrijd van de eredivisie of het Nederlands Elftal. Ook voor de topverkopers van dit jaar, wordt naast de prijsuitreiking nog iets extra’s georganiseerd!

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij het Grote Club Actie-team, email: groteclubactie@fcdalfsen.nl