FC Dalfsen – PEC Zwolle | Alle belangrijke informatie!

Komende zaterdag is het zover. Eredivisionist PEC Zwolle komt op bezoek op Sportpark Gerner voor een oefenwedstrijd tegen FC Dalfsen, een combinatie van spelers uit SV Dalfsen 1 en ASC’62 1. De verwachting is dat vele honderden toeschouwers getuige zijn van deze wedstrijd. De organisatie roept dan ook op om zoveel mogelijk met de fiets naar het sportpark te komen.

Om de verwachte drukte rondom het oefenduel met PEC Zwolle in goede banen te leiden, heeft FC Dalfsen een veiligheidsplan opgesteld. Onderdeel daarvan is het parkeerbeleid op de wedstrijddag:

– De parkeerplaats op Sportpark Gerner wordt grotendeels ingericht als fietsparkeerplaats. De organisatie roept toeschouwers op om, indien mogelijk, met de fiets naar Sportpark Gerner te komen. De auto parkeren op de parkeerplaats van Sportpark Gerner is alleen mogelijk voor bezitters van een parkeerkaart;
– Aan de andere zijde van de Haersolteweg, tegenover Sportpark Gerner, wordt een stuk land ingericht als Parkeerplaats 1 voor automobilisten zonder parkeerkaart. Dit is hetzelfde parkeerterrein als tijdens het oefenduel SV Dalfsen – PEC Zwolle in 2017;
– Verkeersregelaars zorgen ervoor dat bezoekers de juiste richting op worden geleid.

Kaartverkoop
Om te voorkomen dat u lang in de rij staat, is het raadzaam om een ticket in de voorverkoop te kopen. Kaarten zijn voor slechts €7,50 verkrijgbaar bij Primera Jansen aan de Prinsenstraat 5C in Dalfsen. Op de wedstrijddag start de kaartverkoop aan de kassa om 16.00 uur. Hier kan met pin betaald worden. Haalt u geen kaart in de voorverkoop? Zorg dan dat u op de wedstrijddag ruim op tijd aanwezig bent. Dit voorkomt lange rijen bij zowel de kaartverkoop als de toegangscontrole.

VIP-kaarten
Tijdens de wedstrijd FC Dalfsen – PEC Zwolle is de tribune op Sportpark Gerner alleen toegankelijk voor bezitters van een VIP-kaart. Naast een tribuneplaats geeft deze kaart toegang tot de VIP-ruimte, inclusief hapje en drankje. Na afloop kunnen VIP-kaarthouders gebruik maken van het buffet en is er gelegenheid voor een Meet&Greet met de selectie en staf van PEC Zwolle. VIP-kaarten kosten €50,00 en zijn alleen te bestellen via sponsoring@fcdalfsen.nl. Zolang de voorraad strekt!

Pers
Pers die het oefenduel FC Dalfsen – PEC Zwolle wil bijwonen kan tot uiterlijk donderdag 5 juli een accreditatieverzoek indienen via pr@svdalfsen.nl. Op de wedstrijddag is Steve Oosterkamp het aanspreekpunt voor de aanwezige pers. Hij beschikt dan over een lijst met aangemelde pers en zorgt dat toegangsbewijzen klaarliggen.

Huisregels
Om duidelijk te zijn wat wel en niet getolereerd wordt, zijn er huisregels opgesteld. Alle bezoekers van de wedstrijd FC Dalfsen – PEC Zwolle dienen zich aan deze huisregels te conformeren. Bezoekers die dit niet willen, wordt de toegang tot het sportpark ontzegd.

1. Geen alcohol beneden de 18
2. Geen glaswerk toegestaan
3. Geen wapens
4. Geen drugsgebruik
5. Niet discrimineren
6. Niets vernielen
7. Aanwijzingen stewards en vrijwilligers opvolgen
8. Achter de veldomheining blijven
9. Andere bezoekers niet lastigvallen