Geslaagde startbijeenkomst FC Dalfsen voor het seizoen 2020-2021

Vrijdagavond 26 juni j.l. werd de startbijeenkomst van FC Dalfsen voor het seizoen 2020-2021 afgetrapt  door de kersverse voorzitter Wladimir Nijenhuis: ‘Officieel mag ik vanaf 1 juli de voorzittersrol van Ronald Booijink overnemen maar ik mocht de afgelopen periode vast meedraaien en ben onder de indruk. Een team kundige enthousiaste mensen welke met passie en vooral veel plezier de vereniging maken.’  

Ronald Booijink werd bedankt voor zijn inzet en professionele aanpak met dezelfde passie en plezier! Een mooi voorbeeld van dit plezier is duidelijk te zien in vergaderingen maar voor de ouders vooral wanneer je op zaterdagochtend op het sportpark wordt ontvangen door de gastheer. 

Met de ervaring van het zittende bestuur en aanvulling van Mirjam en mezelf gaan we de aankomende jaren de ontwikkeling verder doorzetten samen met alle spelers, kader, vrijwilligers en betrokken ouders.

Meerjarenplan

Paul Vermeulen begon de avond met een presentatie over de technische invulling en de doelstellingen van het seizoen 2020-2021.

De voortdurende verbetering van de voorwaarden voor optimaal voetbalplezier en ontwikkelingsmogelijkheden voor jeugdleden en kader gericht op iedere individuele speler of kaderlid.

Er werd ingegaan op de doelstellingen voor de lange termijn en de thema’s van het meerjarenplan:

  • Opleiden & ontwikkelen
  • Plezier & passie & veiligheid
  • Verbinding moederverenigingen
  • Vitaal & verbindend

Voetbalschool Skills

Matthias Odding van Voetbalschool Skills Zwolle presenteerde vervolgens haar plannen voor de voetbalschool in Dalfsen. De voetbalschool is speciaal voor alle jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar die graag extra trainingsuren willen volgen. Zo kunnen ze zich ontwikkelen tot een betere voetballer. De trainingen worden aangeboden op sportpark Gerner (FC Dalfsen) in de periode september t/m november.  Voetbalschool Skills zal ook op 10, 12 en 12 augustus de voetbaldagen organiseren op Sportpark Gerner

Ondertekening contracten jeugdtrainers.

Wim Hulleman is er met de technische commissie in geslaagd om voor alle selectieteams een trainer te contracteren en deze contracten werden vrijdagavond door de trainers en de technische commissie ondertekend.