Ben jij benieuwd of de trainingen van de Voetbalschool iets voor jou zijn? Op vrijdag 11 september gaat de Voetbalschool weer van start. Maar voordat we van start gaan, organiseren wij een gratis proeftraining en iedereen is welkom! Wil jij een keer gratis en vrijblijvend kennismaken met onze trainers en de trainingen van onze Voetbalschool? Geef je dan snel op voor de gratis proeftraining op vrijdag 4 september bij FC Dalfsen.

De gratis proeftraining is een training die vergelijkbaar is met een reguliere training van onze voetbalschool, waarbij functionele techniek centraal staat. Na het aanleren of verbeteren van de specifieke technische vaardigheid, wordt je uitgedaagd om deze technische vaardigheid onder weerstand te oefenen en toe te passen. Uiteraard sluiten we de training af met een partij!

Deze training staat onder leiding van enthousiaste gediplomeerde trainers van Skills Zwolle. De proeftraining duurt 75 minuten, wil jij kennismaken met onze trainingen? Schrijf je dan in voor de gratis proeftraining via onderstaand inschrijfformulier. De proeftraining wordt  op twee tijdstippen aangeboden:

Vrijdag 4 september op sportpark Gerner bij FC Dalfsen 

17.00 uur – 18.15 uur voor de O7, O8, O9 en O10

18.15 uur – 19.30 uur voor de O11, O12, O13 en O14

Aanmelden voor de gratis proeftraining kan via https://skillszwolle.nl/proeftraining/