Resultaat fotodag 24 september

Op 24 september zijn alle spelers en teams, die aanwezig konden zijn, gefotografeerd. Hier en daar kon er gelukkig wat geschoven worden in de planning, waardoor bijna iedereen vlot aan de beurt was. Het verliep perfect, het was weer een leuke ochtend met elkaar!

Alle portretfoto’s, gemaakt door Robert Westera en Niels van der Vegt, zijn inmiddels ge-upload in Sportlink. Sportlink is gekoppeld aan de wedstrijdzaken-app die scheidsrechters in kunnen zien, waarmee ze bij wedstrijden kunnen controleren of de juiste spelers op het veld staan. De scheidsrechter kan dus altijd de profielfoto van uw kind zien. Sportlink is ook gekoppeld aan de voetbal.nl app, waarin u het wedstrijdprogramma, de uitslagen en standen eenvoudig op uw mobiel kunt bekijken. Deze app kunt u zelf downloaden. In deze app is de foto van uw kind in ieder geval voor uzelf zichtbaar. U kunt zelf aangeven of u wilt dat deze foto zichtbaar is voor anderen. Ga dan naar Instellingen > Persoon kiezen > Kies het bewuste familielid > scroll naar beneden voor het aanvinken van uw keuze. Wijzigingen kunnen tot 31 oktober a.s. verwerkt worden.

De teamfoto’s, gemaakt door Paul Bink, zijn inmiddels op de website van FC Dalfsen geplaatst bij ‘Teams’, met op diezelfde pagina ook het wedstrijdprogramma voor fase 2 van dit seizoen.

We wensen iedereen weer veel plezier en succes bij de nieuwe ronde!