Informatieavond op 9 april

Op dit moment wordt hard gewerkt aan alle voorbereidingen die nodig zijn om met ingang van het seizoen 2018 / 2019 een goede start te maken met de fusieclub FC Dalfsen. Belangrijk uitgangspunt is het verenigingsgevoel op een goede manier door te zetten vanuit de beide moederverenigingen ASC’62 en SV Dalfsen. Op maandagavond 9 april wordt daarom een informatieavond gehouden met de focus op de organisatie rondom de teams.

 De informatieavond is bedoeld voor alle trainers, coördinatoren, begeleiding teams van dit seizoen en komend seizoen. Ook worden belangstellende ouders uitgenodigd die mogelijk iets willen doen in de begeleiding rondom een team.

 Een vereniging wordt immers gedragen door de leden. Daarom worden alle leden (of ouders) betrokken bij het invullen van de verschillende vrijwilligerstaken. Dit is nodig zijn om alle voetballers de juiste, passende aandacht te geven. Voetbalinhoudelijk en ook organisatorisch moet alles op en top in orde zijn. Dat is de ambitie van het nieuwe jeugdbestuur!

Programma

De aanwezigen krijgen op maandagavond 9 april een informatief programma aangeboden waarna er de mogelijkheid is tot het stellen van vragen. Dit programma start om 19.30 uur in de kantine van SV Dalfsen en de voorzitter van het jeugdbestuur, Peter Reumer, zal het e.e.a. vertellen over de organisatie van FC Dalfsen. Verder komen de volgende onderwerpen aan bod: Tenues / Communicatie, Activiteiten (toernooien), Kernwaarden FC Dalfsen, Stand van zaken invulling kader, Verdere organisatie rondom de teams, Procedure teamindeling, Opzet programma “train de trainer” en Vrijwilligersbeleid.

Het jeugdbestuur van FC Dalfsen hoopt op een goede opkomst en belangstelling, welkom!