Nieuwe leden bestuur

Het bestuur van FC Dalfsen zal deze zomer twee nieuwe leden kunnen verwelkomen! Na afstemming met de besturen van beide moederverenigingen kunnen we dit mooie nieuws met u delen.

Wij zijn zeer blij dat Wladimir Nijenhuis bereid is gevonden de taak van voorzitter van Ronald Booijink over te nemen.  Ronald is sinds eind 2017 betrokken bij de totstandkoming van FC Dalfsen en sinds september 2018 voorzitter en heeft aangegeven dat bij de volgende fase van FC Dalfsen een andere voorzitter op z’n plek is.  Wladimir stelt zich graag al even kort voor.

Ik ben Wladimir Nijenhuis, 41 jaar en woon samen met Heleen en onze zoons Sjuul en Quinten. Beiden voetballen natuurlijk en zijn we veel op het sportpark te vinden. Ik heb altijd in de Automotive gewerkt in alle functies en sinds een jaar richt ik me op vastgoed en Stichting Joris Bezorgt. Ik vind het heel mooi om te zien hoe de samenwerking tussen moederverenigingen ASC’62 en SV Dalfsen gaat. Graag help ik mee aan het verder bouwen aan FC Dalfsen en voel me vereerd dat ik voor deze functie gevraagd ben en zal me hier vol voor inzetten.

De brede portefeuille van Wim Hulleman zal worden gesplitst in twee delen, nl. in technische voetbalzaken en organisatorische voetbalzaken. Wim zal het eerste deel voor z’n rekening blijven nemen en voor de organisatorische voetbalzaken is Mirjam Dijsselhof (op dit moment coördinator meisjesvoetbal) bereid gevonden tot het bestuur toe te treden. Mirjam zal zich in een volgend bericht zich voorstellen.

De komende periode zullen zij, waar mogelijk, al volop meedraaien met het bestuur. De formele benoemingen (en overdracht) staan vooralsnog gepland voor juni/juli.

Bestuur FC Dalfsen