Ga met FC Dalfsen mee naar PEC Zwolle – Heracles

Wil jij PEC Zwolle – Heracles live in het stadion beleven? Dat kan! PEC Zwolle heeft speciaal voor alle leden van FC Dalfsen 100 kaarten gereserveerd. Jij kunt er samen met je clubgenoten, familieleden, leiders of vriendjes bij zijn op zaterdag 27 oktober bij de aftrap om 20.45 uur.

PEC Zwolle nodigt voor iedere thuiswedstrijd een aantal amateurverenigingen uit die tegen een zeer gereduceerd tarief de wedstrijd kunnen bezoeken. FC Dalfsen organiseert op de wedstrijddag een busreis naar Zwolle.

Kaartprijzen

Jeugd t/m 12 jaar:   € 7,00

Jeugd t/m 16 jaar:   € 12,00

16 jaar en ouder:     € 17,00

Kaarten bestellen

Kaarten bestellen voor PEC Zwolle-Heracles kan digitaal door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Aanmelden kan tot uiterlijk 14 oktober.

Betalen kan alleen contant. Betaling wordt gedaan op het moment dat hij/zij de kaarten ophaalt. Dat gebeurt in de dagen voorafgaand aan PEC Zwolle-Heracles in overleg met Marnix van Gelder.

Win kaarten!
FC Dalfsen mag twee kaarten voor de wedstrijd weggeven! Wat moet je daarvoor doen? Like FC Dalfsen op Instagram en tag hier een vriend of vriendin met wie jij naar PEC Zwolle-Heracles wilt. Op dinsdag 20 oktober wordt bekend wie de winnaar is van de kaarten!

Twijfel dus niet langer en reserveer snel jouw kaarten voor PEC Zwolle-Heracles!

Programma zaterdag 27 oktober
19.30 uur        Verzamelen op Sportpark Gerner
19.45 uur        Vertrek naar PEC Zwolle (met de bus)
20.45 uur        Aftrap Heracles – PEC Zwolle

Heb je nog vragen over het bezoek van FC Dalfsen aan de wedstrijd PEC Zwolle-Heracles?

Kijk dan op www.fcdalfsen.nl.nl/peczwolle-heracles of neem contact op met Marnix van Gelder via activiteiten@fcdalfsen.nl.