SPONSORNIEUWS: Argos Tankstations en Kragt Bedrijfswagens sponsoren de categorie ‘Op groot veld’

Sinds de start van dit voetbalseizoen is Argos Tankstations en Kragt Bedrijfswagens de trotse shirtsponsors van de teams in de categorie ‘Op groot veld’ bij FC Dalfsen. Maar wie zijn Argos Tankstations en Kragt Bedrijfswagens en waarom sponsort zij de teams van FC Dalfsen.

Argos Tankstations

Argos is een netwerk van ruim 200 tankstations, al dan niet met shop, verspreid door heel Nederland, waardoor er altijd wel eentje in de buurt is. Het is een puur Hollands no nonsens merk dat gewoon brandstof tegen een eerlijke prijs aanbiedt. 

Argos focust zich op meer naamsbekendheid via lokale en persoonlijke betrokkenheid. Met een aantal Argos Tankstations in het voetbalgebied van FC Dalfsen en dankzij de persoonlijke betrokkenheid van een van de collega’s draagt Argos, de teams en natuurlijk FC Dalfsen graag een warm hart toe.  

Meer weten over Argos, de zakelijke tankpas van Argos (welke o.a. bij BP Rondweg, TanQyou Dalfsen en 800 andere locaties te gebruiken is) of een van onze 200 tankstations? Kijk op www.argos.nl of volgt ons op Facebook & Instagram.  

Argos Tanken op z’n Hollands.  

Kragt Bedrijfswagens

Wij zijn een jonge onderneming die zich richt op de in- en verkoop van bedrijfswagens. Sinds de opstart in 2017 zijn wij gevestigd in Lemelerveld en o.a. actief in de regio Dalfsen. Zelf heb ik ook in de jeugd gevoetbald in Dalfsen. Dat maakt het extra leuk om mezelf nu trotse shirtsponsor van de JO11 bij FC Dalfsen te mogen noemen.

Voor meer informatie over ons bedrijf en ons actuele aanbod kijkt u op www.kragtbedrijfswagens.nl en volgt u ons via Facebook & Instagram.

FC Dalfsen is blij met de sponsoring door Argos Tankstations en Kragt Bedrijfswagens!