Sports4Kids en Meidenvoetbaldagen

Sport4kids

Vrijdag 29 maart en vrijdag 5 april (beiden 16:00 uur) zal FC Dalfsen opnieuw meedoen aan het sportstimuleringsprogramma van de gemeente Dalfsen. Sports4kids is een naschools sportaanbod waarbij uw kind in een paar lessen kosteloos kan kennismaken met verschillende sporten. Sports4kids heeft als doel om kinderen te helpen bij het maken van een keuze voor een sport die hij of zij leuk vindt, wil kinderen stimuleren om na schooltijd in beweging te komen en op deze wijze het kind aanzetten tot een gezonde en actieve leefstijl.

Een leuke manier om kennis te maken met voetbal en onze vereniging. De inschrijving verloopt via de gemeente (sports4kids@dalfsen.nl).

Meidenvoetbaldagen

Ook dit jaar organiseert FC Dalfsen weer meidenvoetbaldagen. Dit jaar is ervoor gekozen om twee specifieke meidendagen te organiseren. De eerste clinic is deels samen met de eerste sport4kids dag op vrijdag 29 maart. Deze dag zullen om 16:00 uur de meiden tot en met groep 5 gelijk met sport4kids in een clinic hun kunsten laten zien. Aansluitend aan de sport4kids clinic zijn de meiden vanaf groep 6 tot en met de brugklas vanaf 17:00 uur van harte welkom om een clinic te volgen.

De tweede meidenvoetbaldag vind plaats op woensdag 15 mei van 16:00 uur tot 17:30 uur. Deze dag hebben we de eer om de meiden van PEC te mogen verwelkomen op sportpark Gerner. Zij zullen deze middag de clinic gaan  verzorgen en aansluitend is er ruimte voor een meet and greet en is er nog een leuke prijsvraag. Aanmelden voor de meidendagen kan via info@fcdalfsen.nl

Kortom twee voetbalprogramma’s, een specifiek voor de meiden en een voor de jongens en de meiden, maar beide met een gezamenlijk doel; een grote deelname!