Voetbalschool op vrijdag gaat weer van start

De winterstop is voorbij! Dit betekent dat de trainingen van onze voetbalschool op vrijdag weer van start gaan. Wil jij een keer ervaren of onze voetbalschool ook leuk is voor jou? Kom dan naar de gratis proeftraining van vrijdag 11 maart bij FC Dalfsen. 

Deze training staat onder leiding van de voor jou bekende trainers van VoetbalSkills. De proeftraining duurt 75 minuten en staat in het teken van plezier, (voetbaltechnische) uitdaging en ontwikkeling. Wil jij weten hoe het is om deel te nemen aan  onze voetbalschool op vrijdag? Schrijf je dan in voor deze gratis proeftraining (op vrijdag 11 maart bij FC Dalfsen) via onderstaande link.

https://skillszwolle.nl/proeftraining/

Over onze voetbalschool
Onze voetbalschool bestaat uit een cyclus van tien vrijdag trainingen. De trainingen worden aangeboden op de velden van Sportpark Gerner bij FC Dalfsen. Deze trainingen zullen plaatsvinden op de vrijdagmiddag vanaf 17.00 uur.

Kosten
Wij willen dat onze voetbalschool toegankelijk is voor een breed publiek. Daarbij proberen we de kosten voor deelname dan ook zo laag mogelijk te houden. De kosten voor een blok van 10 trainingen zijn €11,- per training. Binnen dit totaalbedrag van €110,- zijn een shirt, broek en sokken van onze voetbalschool inbegrepen. Op deze manier trainen we allemaal in dezelfde tenues. Ben jij al in het bezit van een Skills tenue? Dan zijn de kosten per training slechts €8,25.

Voor meer informatie en inschrijven:

https://skillszwolle.nl/voetbalschool-dalfsen/

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Met sportieve groet,

Niek Bolte

niek@skillszwolle.nl

06-42954700