VoetbalTV op Sportpark Gerner

Vanaf dit seizoen zijn SV Dalfsen, ASC’62 en FC Dalfsen aangesloten bij VoetbalTV. We zijn trots dat wij één van de eerste amateurvoetbalclubs zijn, die hiermee aan de slag gaan.

Met behulp van slimme camera’s worden videoregistraties van onze wedstrijden gemaakt, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network. VoetbalTV is bij ons geïnstalleerd op het hoofdveld en kunstgrasvelden B en F.

Het is voor iedereen mogelijk de VoetbalTV App te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Ook kunnen er highlights gemaakt worden van wedstrijden en gedeeld worden op het eigen profiel. Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account.

Analyse
Daarnaast bieden de camera’s de mogelijkheid om wedstrijden te analyseren. Trainers en coaches kunnen op basis van deze wedstrijdbeelden specifieke momenten uit de wedstrijd terugkijken en bespreken met het team. Binnen SV Dalfsen, ASC’62 en FC Dalfsen hebben de hoofdtrainers al laten weten enthousiast te zijn over deze mogelijkheid.

AVG
Het project Voetbal TV voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Leden die – om wat voor reden dan ook – bezwaar hebben tegen het uitgezonden worden op VoetbalTV, kunnen dat binnen hun vereniging kenbaar maken. Zie ook de veelgestelde vragen. Bezwaar maken kan via secretaris@svdalfsen.nl, secretaris@asc62.nl of secretariaat@fcdalfsen.nl.

De VoetbalTV App is te downloaden in de appstores van Android en iOS.