SFG-CUP 2021

Het internationale jeugdvoetbaltoernooi vindt in 2021 plaats op drie verschillende locaties in Duitsland – oa aan de Alfsee, 80 km van de Duits-Nederlandse grens en in de grote metropool Frankfurt am Main met de grootste luchthaven van Duitsland.

Het toernooi biedt een kleurrijk randprogramma, interessante tegenstanders waar je normaal niet tegen speelt, veel wedstrijden met lange speeltijden en korte pauzes tussen de wedstrijden, verder uitstekende accommodaties voor kinderen en volwassenen, met diverse opties voor een recratief programma, maar ook de mogelijkheid om te kamperen, in de sporthal te overnachten of in een hotel te verblijven.

Er is voor iedereen wel een geschikte accomodatie om een onvergetelijke teamreis te beleven – tegen eerlijke prijzen.

De SFG-CUP 2021 wordt gespeeld op twee dagen (zaterdag en zondag), elk team speelt minimaal zeven wedstrijden van elk 25 minuten. Een geweldig amusementsprogramma met luchtvoetbalveld, voetbaltennis en een schietsnelheidswedstrijd zorgt voor afwisseling.

Als u zich registreert tot 31.12.2020, betalen wij de kosten voor accommodatie en maaltijden voor één trainer of leider bij deelname van minstens 20 deelenemers.

Meer informatie over het toernooi en de accommodaties kunt u vinden op http://www.sfgcup.com/nederlands/

Datum

25 - 27 jun 2021
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

Sportpark Gerner
Hearsolteweg 8-10
Categorie

Organisator

Toernooicommissie
Email
toernooicommissie@fcdalfsen.nl