FC Dalfsen nestkastje

15,00

Categorie:

Beschrijving

De Paasactie van FC Dalfsen is altijd al een sponsoractie geweest in het voorjaar voor de jeugd van FC Dalfsen. Een FC Dalfsen Nestkastje is hier in 2023 een prachtige aanvulling op! En dat voor een vriendelijke prijs van € 15,- per nestkastje (incl. BTW, excl. verzendkosten). Nu bieden wij deze nestkastjes aan mét het logo van FC Dalfsen, maar u kan ook uw eigen logo op de nestkastjes laten plaatsen. Dit kan al bij aankoop vanaf 20 nestkastjes!

Met uw bestelling helpt u 3 goede doelen in 1 keer, nl:
1 Vergroten hoeveelheid vogels

De aanwezigheid van kool- en pimpelmezen en mussen wordt gestimuleerd, die als natuurlijke vijand bijvoorbeeld de eikenprocessierups eten en zo de overlast kunnen verminderen.
2 Nestkastjes worden gemaakt in sociale werkplaats

De Nestkastjes voor FC Dalfsen worden gemaakt in de Vogelhuisjesfabriek Eddy, waar de licht verstandelijk gehandicapte Eddy al jaren prachtige vogelhuisjes bouwt.

3 Opbrengst voor de jeugd
De opbrengsten gebruikt FC Dalfsen natuurlijk weer voor de ruim 560 voetballende jeugdspelers van FC Dalfsen. Dus de nestkastjes zijn leuk als  relatiegeschenk in de winter of wellicht als waardering voor uw personeel. Het Nestkastje is een uitermate duurzaam product in de zin van;

Vogelhuisjesfabriek biedt mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt een nuttige, sociale dagbesteding, maar ook de biodiversiteit in uw eigen omgeving en niet onbelangrijk de steun aan de lokale jeugdvoetbalsport.

Kan de FC Dalfsen jeugd ook op uw steun rekenen? Bestellen van Nestkastjes met uw eigen logo (vanaf 20 nestkastjes) kan via de activiteitencommissie: activiteiten@fcdalfsen.nl