We gaan weer meestrijden in Denemarken om de Aalborg City Cup!

Het welbekende toernooi met een mooie mix van diverse nationaliteiten. Maar liefst meer dan 300 teams uit verschillende Europese landen. Helaas moesten we de editie van 2021 laten schieten, maar zoals beloofd zorgen we er natuurlijk voor dat geen enkele jaargang deze traditie hoeft te missen. Van 26 – 28 mei 2022 is het weer zover en leden geboren in 2006, 2007 of 2008 mogen meedoen. FC Dalfsen is voorlopig ingeschreven met 6 jongensteams en 2 meidenteams. Wil jij ook meestrijden, meld je dan aan!

Via onderstaande links komen jullie op de toernooipagina voor verdere info over het toernooi zelf.

Aalborg City Cup – Home (aalborg-citycup.dk)

https://www.euro-sportring.com/nl/aalborg-city-cup

Wij vertrekken 25 mei met z’n allen in 1 of 2 bussen en komen 29 mei terug. Hoogstwaarschijnlijk verblijven we 2 nachten in Aalborg en reizen we 2x ‘s nachts. FC Dalfsen verzorgt de heen en terugreis en de transfers van en naar de voetbalvelden. De organisatie verzorgd slaapplekken, ontbijt, lunchpakketten en het avondeten. De exacte kosten weten we nu nog niet maar we verwachten dat de kosten rond de € 275,00 pp zullen uitkomen. Je kan je aanmelden via onderstaande link naar de opgaafpagina en het inschrijfgeld meteen voldoen. Wil je liever betalen in 3 termijnen, of wil je wel mee maar kun je daar niet aan voldoen, meld je dan per mail aan bij: activiteiten@fcdalfsen.nl en je krijgt dan verdere info per mail of er wordt contact met je opgenomen. Inschrijving gebeurd per deelnemer en niet per team!

De sluitingsdatum voor inschrijving is: 15 december 2021.

Enkele weken voor vertrek organiseert de toernooicommissie nog een infoavond voor deelnemers en ouders. Vanzelfsprekend dien je zelf te zorgen voor een geldig reisdocument en jullie ouders/verzorgers moeten tekenen voor jullie deelname.

  1. De organisator EURO-sportring geeft aan dat zij, bij annulering van het toernooi, het inschrijfgeld te gaan retourneren. FC Dalfsen zal het in dat geval, met aftrek van eventuele kosten, aan u retourneren. Het inschrijfgeld is een indicatie van de verwachte kosten. Afhankelijk van de definitieve aantal opgaven kan het zijn dat het bedrag aangepast wordt, zowel naar beneden als naar boven. Mocht dit van toepassing zijn dan zal dit uiterlijk 2 weken na sluiten van de inschrijfdatum gecommuniceerd worden via de website van FC Dalfsen.

Meld je hier aan en ga mee op een onvergetelijke voetbaltrip naar een sportief internationaal voetbaltoernooi!

Eventuele vragen kunnen jullie mailen naar activiteiten@fcdalfsen.nl