We gaan weer meestrijden in Denemarken om de Aalborg City Cup!

We gaan weer meestrijden in Denemarken om de Aalborg City Cup! Het welbekende internationale toernooi met maar liefst 316 teams uit 7 Europese landen. Van 30 mei – 1 juni 2019 is het weer zover en leden geboren in 2004 of 2005 mogen meedoen. FC Dalfsen is voorlopig ingeschreven met 4 jongensteams en 1 meidenteam. Wil jij ook meestrijden, meld je dan aan!

Via onderstaande link komen jullie op de toernooipagina voor verdere info over het toernooi zelf. https://www.euro-sportring.com/nl/toernooien/aalborg-city-cup

Wij vertrekken 29 mei met z’n allen in 1 of 2 bussen en komen 2 juni terug. Afhankelijk van de organisatie blijven we 2 of 3 nachten in Aalborg. FC Dalfsen verzorgt de heen en terugreis en de transfers van en naar de voetbalvelden. De organisatie verzorgd slaapplekken, ontbijt, lunchpakketten en het avondeten. De exacte kosten weten we nu nog niet  maar de deelnemers in 2017 betaalden € 225,00 per persoon en we proberen natuurlijk prijsverhoging te minimaliseren. De betaling kan ineens of in 3 termijnen. Let er wel op dat de volledige betaling voor 1 maart binnen moet zijn! De sluitingsdatum voor inschrijving is: 16 december 2018.

Enkele weken voor vertrek organiseert de toernooicommissie nog een infoavond voor deelnemers en ouders. Vanzelfsprekend dien je zelf te zorgen voor een geldig reisdocument en jullie ouders/verzorgers moeten tekenen voor jullie deelname.

Meld je hier aan en ga mee op een onvergetelijke voetbaltrip naar een sportief internationaal voetbaltoernooi!

Eventuele vragen kunnen jullie mailen naar activiteiten@fcdalfsen.nl