Iedereen staat er op | Fotodag FC Dalfsen

Op 9 september zijn alle teams en spelers, die aanwezig konden zijn, gefotografeerd. Dit jaar nam het iets meer tijd in beslag, maar het verliep perfect. Onder zeer tropische omstandigheden, was het weer een geslaagde dag!

Alle portretfoto’s zijn gemaakt door Robert Westera en Eddy van der Vegt en zullen klaar gemaakt worden voor de spaaractie bij AH (meer informatie volgt t.z.t.) en Sportlink.

Sportlink is gekoppeld aan de wedstrijdzaken-app die scheidsrechters in kunnen zien, waarmee ze bij wedstrijden kunnen controleren of de juiste spelers op het veld staan. De scheidsrechter kan dus altijd de profielfoto van uw kind zien. Sportlink is ook gekoppeld aan de voetbal.nl app, waarin u het wedstrijdprogramma, de uitslagen en standen eenvoudig op uw mobiel kunt bekijken. Deze app kunt u zelf downloaden. In deze app is de foto van uw kind in ieder geval voor uzelf zichtbaar. U kunt zelf aangeven of u wilt dat deze foto zichtbaar is voor anderen. Ga dan naar Instellingen > Persoon kiezen > Kies het bewuste familielid > scroll naar beneden voor het aanvinken van uw keuze.
Wijzigingen kunnen tot 31 oktober a.s. verwerkt worden.


De prachtige teamfoto’s, gemaakt door Paul Bink, zijn inmiddels al op de website van FC Dalfsen geplaatst bij ‘Teams’. We kunnen allemaal trots zijn op onze mooie vereniging!

We bedanken de fotografen en vrijwilligers die geholpen hebben om alles in goede banen te leiden en wensen iedereen weer veel plezier en een sportief voetbalseizoen toe!