Jumbo Kamphuis is op woensdag 25 september de Vul de Kas actie gestart waarbij maar liefst € 15.000 wordt verdeeld! Wij als FC Dalfsen doen hier ook aan mee. Zoals bekend is Jumbo Kamphuis een trouwe sponsor van ons en onze moederverenigingen.

De actie werkt als volgt:
Bij elke €10,00 aan boodschappen ontvang je een unieke code die €0,10 vertegenwoordigt. Je kunt deze code toekennen aan een van de deelnemende verenigingen en direct kans maken op een boodschappenpakket via de website www.vuldekas.nl/jumbokamphuis/. Je kunt ook de voucher met code in een postbus deponeren die in de winkel staat. FC Dalfsen heeft box nr 8. Hoe meer vouchers via de website of in de postbus, hoe meer geld aan onze vereniging wordt toegekend.

Zaterdag 23 november organiseert de Activiteitencommissie FC Dalfsen een:

Jumbo Kamphuis Parcours

bij het clubhuis van ASC’62. Hier zullen wij de FC Dalfsen box 8 onder de aandacht brengen bij de aanwezige sporters, supporters zoals familie, vrienden en belangstellenden.

Geef daarom als leider de spelers door die voor het eigen publiek, zoals ouders, opa en/of oma of anders hun voetbalkunsten bij de Jumbo Kamphuis Parcours tonen. Zodat iedereen weet dat FC Dalfsen via postbus 8 gesteund kan worden!

De Vul de kas actie eindigt op dinsdag 17 december om 23.59 uur. Doneer dus je voucher met code aan FC Dalfsen, alvast hartelijk dank.

Activiteitencommissie FC Dalfsen & Sponsorcommissie FC Dalfsen