Nieuwe outfit voor de spelers van FC Dalfsen Puur!

Het initiatief van Rene en Shyfra Eijkelkamp om kinderen te trainen, die in de reguliere selecties niet mee kunnen komen, is een groot succes. Twee jaar geleden is Puur!, het G-voetbal van FC Dalfsen, gestart met vier kinderen. Inmiddels komen er wekelijks zo’n 12 spelers naar de trainingen.

Om de groeiende groep spelers van een tenue te kunnen voorzien is de sponsorovereenkomst met De Kleine Kornuiten vernieuwd. De komende vier jaar trainen de Puur!-speler is een nieuwe Puur! outfit voorzien van de uitingen van De Kleine Kornuiten Zorgopvang.

FC Dalfsen biedt voetbalmogelijkheden voor alle kinderen in Dalfsen. Wekelijks is Puur! te vinden op de velden van Sportpark Gerner. Jongens en meisjes die hier aan mee willen doen zijn welkom!

De Kleine Kornuiten

De agrarische Kinderopvang, Buitenschoolse opvang & zorgboerderij voor kinderen van 4 – ca. 14 jaar, gevestigd aan de Hofmanssteeg, biedt kinderen een omgeving waarin zij zich prettig en veilig kunnen voelen. “De kinderen leren vertrouwen te hebben in zichzelf en voor zichzelf op te komen, daarnaast worden de kinderen gestimuleerd respect te hebben voor zichzelf, andere kinderen, volwassenen en dieren. We helpen kinderen zelfstandigheid en sociale vaardigheden te ontwikkelen”, laat De Kleine Kornuiten weten. En natuurlijk matched dit met de voetbalsport in Dalfsen waarbij de focus ligt op het leren met plezier en de ontwikkeling: “FC Dalfsen heeft hoog in het vaandel staan dat elk kind op zijn of haar plek en er voor elk kind voldoende aandacht is!”

De sponsoring van dit elftal is voor ons een verlengstuk van onze opvang voor kinderen met een zorgvraag (zorgboerderij). Ondersteuning van deze kinderen, ontlasting van ouders en het werken aan een voor ieder kind opzichzelfstaand doel zijn de voornaamste doelen van de zorgboerderij. Het is enorm waardevol te zien dat de kinderen bij Puur! zoveel plezier beleven, ieder op zijn/haar manier en tempo.

Foto’s: Johan Bokma