Vanaf zaterdag 20 februari kan er weer gevoetbald worden.

De dooi is ingetreden en de eerste donkergroene grassprieten op onze voetbalvelden worden weer zichtbaar. We geven het weer nog even de gelegenheid om de velden wat te laten herstellen. Dan kunnen wij er daarna op door tot en met medio juni.

Vanaf zaterdag 20 februari kan er weer gevoetbald worden. Vanuit de technische commissie is er geen programma vastgesteld (vanwege start voorjaarsvakantie). Het is aan ieder team zelf om te bepalen of ze weer beginnen met trainen. Onderling wedstrijden spelen (tegen een ander FC Dalfsen team) kan ook. Willen jullie dit melden bij voetbalzaken@fcdalfsen.nl, zodat het ingepland kan worden. Hanteer de gebruikelijke aanvangstijden voor deze wedstrijden.

De wedstrijden worden zo veel als mogelijk op de kunstgrasvelden gespeeld. Er kan getraind worden op de trainingsvelden (natuurgras).  Voor zaterdag 27 februari wordt het programma van afgelopen zaterdag 13 februari gedraaid. In de week daarop volgend vernemen we nader welke corona-maatregelen dan gaan gelden. De KNVB neemt dan ook een besluit over het vervolg van de competitie. Ook de speeldata zullen dan spoedig bekend worden.

Tot die tijd vult de technische commissie van FC Dalfsen de programma’s voor de zaterdagen in.