We gaan weer meestrijden in Denemarken om de Aalborg City Cup!

Het bekende toernooi met een mooie mix van diverse nationaliteiten. Maar liefst meer dan 300 teams uit verschillende Europese landen. Van 9 – 11 mei 2024 is het weer zover en leden geboren in 2009 en 2010 mogen meedoen. FC Dalfsen is voorlopig ingeschreven met 4 teams. Wil jij ook meestrijden, meld je dan aan!

Via onderstaande links komen jullie op de toernooipagina voor verdere info over het toernooi zelf.

Aalborg City Cup – Home (aalborg-citycup.dk)

https://www.euro-sportring.com/nl/aalborg-city-cup

Wij vertrekken 8 mei met z’n allen in 1 bus en komen 12 mei terug. Hoogstwaarschijnlijk verblijven we 2 nachten in Aalborg en reizen we 2x ‘s nachts. FC Dalfsen verzorgt de heen en terugreis en de transfers van en naar de voetbalvelden. De organisatie verzorgd slaapplekken, ontbijt, lunchpakketten en het avondeten. De exacte kosten weten we nu nog niet maar we verwachten dat de kosten rond de € 275,00 pp zullen uitkomen. Je kan je aanmelden via onderstaande link naar de opgaafpagina en het inschrijfgeld meteen voldoen. Wil je liever betalen in 3 termijnen, of wil je wel mee maar kun je daar niet aan voldoen, meld je dan per mail aan bij: activiteiten@fcdalfsen.nl en je krijgt dan verdere info per mail of er wordt contact met je opgenomen. Inschrijving gebeurd per deelnemer en niet per team!

De sluitingsdatum voor inschrijving is: 15 januari 2024.

Enkele weken voor vertrek organiseert de toernooicommissie nog een infoavond voor deelnemers en ouders. Vanzelfsprekend dien je zelf te zorgen voor een geldig reisdocument en jullie ouders/verzorgers moeten tekenen voor jullie deelname.

Meld je hier aan en ga mee op een onvergetelijke voetbaltrip naar een sportief internationaal voetbaltoernooi!

Eventuele vragen kunnen jullie mailen naar activiteiten@fcdalfsen.nl