Puur!

Het initiatief van Rene en Shyfra Eijkelkamp om kinderen te trainen, die in de reguliere selecties niet mee kunnen komen, is een groot succes. In 2019 is Puur!, het G-voetbal van FC Dalfsen, gestart met vier kinderen. Inmiddels komen er wekelijks zo’n 12 spelers naar de trainingen.

FC Dalfsen biedt voetbalmogelijkheden voor alle kinderen in Dalfsen. Wekelijks is Puur! te vinden op de velden van Sportpark Gerner. Jongens en meisjes die hier aan mee willen doen zijn welkom!

De Kleine Kornuiten

De sponsor van Puur! is De Kleine Kornuiten. De agrarische Kinderopvang, Buitenschoolse opvang & zorgboerderij voor kinderen van 4 – ca. 14 jaar, gevestigd aan de Hofmanssteeg, biedt kinderen een omgeving waarin zij zich prettig en veilig kunnen voelen. De sponsoring van dit elftal is voor ons een verlengstuk van onze opvang voor kinderen met een zorgvraag (zorgboerderij). Ondersteuning van deze kinderen, ontlasting van ouders en het werken aan een voor ieder kind opzichzelfstaand doel zijn de voornaamste doelen van de zorgboerderij. Het is enorm waardevol te zien dat de kinderen bij Puur! zoveel plezier beleven, ieder op zijn/haar manier en tempo.