Grote clubactie levert recordbedrag voor FC Dalfsen op.

Zaterdag 18 december was de jaarlijkse prijsuitreiking van de Grote Club Actie 2021. Er zijn dit jaar 3063 loten verkocht en de voorzitter van FC Dalfsen kreeg daarom een cheque van €7.084,08 uitgereikt. De hoofdprijzen van de Grote Club Actie werden gesponsord door Voetbalskills.

Melle Stoker en Gio Weijs verkochten allebei meer dan 100 loten waarmee ze in de top 2 vormden. De Topverkoper 2021 was Melle Stoker die maar liefst 148 loten had verkocht en hij heeft onder andere een prive training van Voetbal Skills gewonnen. Dit jaar was er ook een prijs voor de Online topverkoper die werd gewonnen door Hugo van Hoof.

De Teamprijs 2021 voor het best verkopende team, een voetbalfeestje verzorgd door VoetbalSkills, is gewonnen door JO10-4.

Voor alle jeugdleden die 15 of meer loten hadden verkocht waren er ook nog mooie prijzen uit te zoeken.

FC Dalfsen is trots op alle jeugdleden die de club geholpen hebben om dit te realiseren. We zijn blij dat jullie niet alleen op het veld maar ook daarbuiten enthousiaste FC Dalfsen leden zijn.

Ook willen we alle ouders, familieleden, vrienden en Dalfsenaren bedanken die loten gekocht hebben om FC Dalfsen in deze bijzondere tijd te steunen.