Goede opkomst informatieavond

Passie en plezier, ambitie, persoonlijke aandacht, saamhorigheid, sociaal en betrokken, sportief, teamgeest en een gezonde en veilige omgeving; dat zijn de kernwaarden waarmee FC Dalfsen zich op de kaart wil zetten! En om het verenigingsgevoel op een goede manier door te zetten vanuit de beide moederverenigingen ASC’62 en SV Dalfsen hield FC Dalfsen een informatieavond op 9 april.

Tijdens de druk bezochte bijeenkomst in de kantine van SV Dalfsen nam de voorzitter van het jeugdbestuur, Peter Reumer, het woord. Hij gaf uitleg over de organisatie van FC Dalfsen, vervolgens informeerde de penningmeester de aanwezigen over de contributie, namen Bert Spies, Jeroen Booijink en Wim Hulleman de voetbalzaken en de organisatie rondom de teams voor hun rekening. Tot slot vertelde Marnix van Gelder het een en ander over de activiteiten.

FC Dalfsen wil vanuit een goede organisatie teams organiseren, selecteren en begeleiden op een wijze die aansluit bij de beleving, mogelijkheden en talenten van de spelers. Met als hoofddoel: iedereen op zijn/haar eigen niveau laten spelen! Samen met trainers, technisch coördinatoren en KNVB wordt de koers bepaalt voor de jeugd en het nieuw kader heeft voor de zomerstop al vier sessies om elkaar te leren kennen, van gedachten te wisselen en de richting te bepalen. De conceptindeling versie 0.1 is gereed en in juni wordt indeling bekend gemaakt via website FC Dalfsen. Uiterlijk 20 juni moeten teams met klasse-indeling zijn aangemeld bij KNVB. Er was deze avond al veel belangstelling om de taken in te vullen die nodig zijn om deze goede start te realiseren maar er zijn nog veel meer vrijwilligers met hart voor het jeugdvoetbal nodig!

FC Dalfsen kan dan het komend seizoen alle jeugdspelers uit de omgeving de mogelijkheid bieden om zich op sportief, sociaal en emotioneel gebied te ontwikkelen, doordat zij op een plezierige manier zowel in prestatief als recreatief competitieverband kunnen voetballen!

In de presentatie van deze avond vindt u meer informatie.

Belangstelling voor een van de vrijwilligersfuncties? Neem contact op met: Wim Hulleman, organisatie@fcdalfsen.nl