De Voetbalschool weer van start

De zomervakantie zit er helaas alweer op en de scholen zijn weer begonnen. Maar gelukkig zijn ook de meeste trainingen bij de voetbalverenigingen weer gestart. Daarom gaat ook de Voetbalschool van VoetbalSkills binnenkort weer van start! 

Daarom organiseert VoetbalSkills volgende week vrijdag wederom een gratis proeftraining. Wil jij een keertje vrijblijvend en gratis meetrainen? Dat kan! Iedereen vanaf 6 tot en met 14 jaar is van harte welkom. Kom kennismaken met de trainingen van de voetbalschool op vrijdag 16 september bij FC Dalfsen. 

Inschrijven en meer informatie via https://skillszwolle.nl/proeftraining/

Voetbalschool

Op vrijdag 16 september gaat de Voetbalschool weer van start! In samenwerking met FC Dalfsen bieden wij 10 extra techniektrainingen aan vanaf slechts €85,-

De voetbalschool is speciaal voor alle jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar die graag extra trainingsuren willen volgen. Zo kunnen ze zich ontwikkelen tot een betere voetballer. Wordt er voor jouw team maar één training per week georganiseerd? Of wil jij graag extra trainingen volgen om je verder te ontwikkelen? Dan is de Voetbalschool echt wat voor jou.  

De groepen van onze voetbalschool worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Iedere speler leert het snelst als hij of zij voetbalt met kinderen van zijn of haar eigen niveau.

Wat is het grote verschil tussen de trainingen van een voetbalvereniging en de voetbalschool van VoetbalSkills? Wij werken uitsluitend met ervaren gediplomeerde jeugdtrainers en tijdens de trainingen van de voetbalschool wordt er gebruik gemaakt van professionele attributen als de LEDS-react en Smartgoals

Meer informatie en inschrijven via https://skillszwolle.nl/voetbalschool-dalfsen/

Heb je vragen over de Voetbalschool neem dan gerust contact met ons op.

Succes met het nieuwe voetbalseizoen en hopelijk tot snel op het voetbalveld.

Met sportieve groet,

Niek Bolte

VoetbalSkills
Tel: 06-42954700
www.skillszwolle.nl