Het voetbalseizoen 2022 -2023 gaat van start.

Het voetbalseizoen 2022 -2023 gaat van start. Op zaterdag 3 september start de (beker-)competitie voor alle FC Dalfsen teams, behalve voor JO17-2, JO10-1, JO8-1 en JO8-4. Zij starten een week later met wedstrijden. Voordat er afgetrapt gaat worden, dient er eerst nog wat zaken geregeld te worden.

De voorlopige teamindeling is in juni bekend gemaakt. Bijna al onze leden zijn in één van onze 42 teams ingedeeld. Om deze indeling definitief te maken zullen de overige spelers nog worden ingedeeld. Daarna zullen de teamlijsten naar het teamkader (trainer(s), leider(s)) worden gezonden.

Vanaf week 35 (29-08 tm.02-09) beginnen de trainingen weer, tenzij de trainer zijn spelers al eerder heeft opgeroepen. De trainingsvelden zijn bijna in zijn geheel weer beschikbaar. De trainingsvelden en – tijden zijn bekend bij de trainers en zullen op de teamlijst vermeld worden.

Zoals al meerdere keren meegedeeld worden de informatieavonden op maandag 29 augustus en dinsdag 30 augustus gehouden. Naast kennismaking en uitwisselen van praktische informatie worden er gedurende deze avonden ook de teamtassen met wedstrijdtenues uitgegeven. Op deze avonden vindt ook de uitgifte plaats van de sleutels voor de ballencontainers en materiaalhokken voorzover nog niet zijn uitgereikt.

De wedstrijdpakken (trainingspakken die enkel bestemd zijn voor de wedstrijd) worden in de loop van september uitgereikt.

Voor zover de praktische mededelingen. We wensen alle spelers, trainers, leiders, ouders en andere belangstellenden een sportief, succesvol en plezierig seizoen toe. Hopelijk kan dit seizoen zonder onderbrekingen worden uitgespeeld. Tot ziens op sportpark Gerner!

bestuur SJO FC Dalfsen