Dinsdag 4 juli laatste inleveravond kleding

Beste leiders, trainers, spelers of ouder(s)/verzorger(s),

Er is al veel kleding ingeleverd van FC Dalfsen, maar lang nog niet alles. Heb je nog kleding thuis, dan kan je dit dinsdagavond 4 juli alsnog doen. Kijk nog een keer goed in alle kledingkasten of er toch thuis bij jou niet een kledingstuk van FC Dalfsen is achtergebleven die terug kan worden gebracht. Dat scheelt onnodig veel kosten voor de club en ook voor jezelf.

Onder kleding verstaan we in dit geval:

  • Teamtassen, bestaande uit wedstrijdshirts, keeperkleding (shirt en broekje), keepershandschoenen, aanvoerdersband en -indien van toepassing- inloopshirts
  • Wedstrijdpakken (geldt voor alle spelers, ook wanneer je volgend jaar dezelfde sponsor hebt)
  • Trainers- en leidersjassen, ook de jassen van trainers en leiders die volgend jaar doorgaan in deze rol
  • Wedstrijdbroekje en sokken wanneer je na dit seizoen niet meer voor FC Dalfsen uitkomt

Wanneer alles is ingeleverd, kan er een totale inventarisatie check gedaan worden van alle kleding.

Wanneer?

De kledingcommissie is dit seizoen nog 1 keer aanwezig op Sportpark Gerner om alles in te nemen op:

Dinsdag 4 juli 19.00 – 20.00 uur

Teamtassen

Check het formulier in de teamtas over wat er allemaal in deze tas hoort te zitten. Teamtassen worden achteraf op volledigheid gecontroleerd. Voor de teams die ook in het bezit zijn van een inloopshirt dienen deze ook gezamenlijk met de teamtas in te worden geleverd. Wanneer een tas niet compleet is en dit ontbrekende item is ook niet in een andere tas aangetroffen dan wordt er richting de leider van het team in de mail een betaalverzoek verstuurd. Dit betaalverzoek kan vervolgens door de leider verrekend worden binnen het team.

Kleding + leiders/trainersjassen:

Iedereen dient zelf zijn eigen wedstrijdpak en leiders/trainersjas in te leveren.
Alle wedstrijdpakken hebben een nummer. Deze nummers zijn geregistreerd op naam. Ook hier geldt dat wanneer je niet het juiste nummer wedstrijdpak in je bezit hebt en jouw nummer blijkt achteraf niet via iemand anderen te zijn ingeleverd, dan ontvang je als speler/ouder achteraf een mail met een betaalverzoek.
Bij de oude serie wedstrijdpakken staat het nummer op de rechter jaszak van het jasje en op de voorzijde van de rechter broekspijp. Bij de nieuwe serie wedstrijdpakken staat het nummer op de achterzijde van het kledinglabel in de boord van zowel het jasje als de broek.

Wedstrijdbroekjes en sokken hoeven NIET ingeleverd te worden, tenzij je volgend jaar niet meer voor FC Dalfsen voetbalt. Hetzij omdat je stopt met voetbal, je overgaat naar een andere vereniging of doorstroomt naar de senioren. Mocht je broekje of sokken te klein zijn, dan kun je aan het begin van het nieuwe seizoen deze inwisselen voor een andere maat.

Prijzen kleding

Bijdrage per vermist kledingstuk is als volgt:

Kleding:Prijs
Voetbalshirt€ 50,-
Keeperstenue€ 50,-
Voetbalbroek€ 15,-
Voetbal (en keeper) sokken€ 12,-
Leidersjas€ 70,-
Trainingsjack€ 35,-
Aanvoerdersband€ 5,-
Trainingsbroek€ 30,-
Zipper trui/jas€ 35,-
Inloopshirt€ 25,-

Wedstrijdballen/sleutel ballencontainers

Wedstrijdballen en sleutel ballencontainer kunnen bij de laatste trainingsmogelijkheden na de training ingeleverd worden. Heb je dit nog niet gedaan dan kan dit 4 juli ook alsnog worden ingeleverd bij de kledingcommissie. Zij zorgen ervoor dat de materialen op de juiste plek komen.

Kledingcommissie FC Dalfsen
kledingcommissie@fcdalfsen.nl