Inleveren FC Dalfsen kleding

Beste leiders, trainers, spelers of ouder(s)/verzorger(s),

Het seizoen loopt weer ten einde, wat maakt dat de kleding weer ingeleverd moet worden. Onder kleding verstaan we in dit geval:

  *   Teamtassen (inclusief keeperkleding en -indien van toepassing- inloopshirts)

  *   Trainingspakken

  *   Trainers- en leidersjassen.

Alle jassen, dus ook de jassen van trainers en leiders die volgend jaar doorgaan in deze rol ontvangen we graag retour. Zo kunnen we een totale inventarisatie check doen van alle kleding inclusief de jassen.

Wanneer?

Zowel de teamtassen als ook de kleding kunnen op onderstaande dagen ingeleverd worden.

Dinsdag 6 juni 19:00 uur tot 20:00 uur

Dinsdag 13 juni 19:00 uur tot 20:00 uur

Donderdag 15 juni 19:00 uur tot 20:00 uur

Teamtassen

Check het formulier in de teamtas over wat er allemaal in deze tas hoort te zitten. Teamtassen worden achteraf op volledigheid gecontroleerd. Voor de teams die ook in het bezit zijn van een inloopshirt dienen deze ook gezamenlijk met de teamtas in te leveren. Wanneer een tas niet compleet is en dit ontbrekende item is ook niet in een andere tas aangetroffen dan wordt er richting de leider van het team in de mail een betaalverzoek verstuurd. Dit betaalverzoek kan vervolgens door de leider verrekend worden binnen het team.

Kleding + leiders/trainersjassen:

Iedereen dient zelf zijn eigen trainingspak en leiders/trainersjassen in te leveren. Broekjes en sokken hoeven NIET ingeleverd te worden.

Alle trainingspakken hebben een nummer. Deze nummers zijn geregistreerd op naam. Ook hier geld dat wanneer je niet het juiste nummer trainingspak in je bezit hebt en jouw nummer blijkt achteraf niet via iemand anderen te zijn ingeleverd, dan ontvang je als speler/ouder achteraf een mail met een betaalverzoek. Ga je van de voetbal af of stroom je door naar de senioren? Dan graag, trainingspakken, broekje en sokken inleveren.

Mocht je broekje of sokken te klein zijn, dan kun je aan het begin van het nieuwe seizoen deze inwisselen voor een andere maat.

Prijzen kleding

Bijdrage per vermist kledingstuk is als volgt:

Kleding:Prijs
Voetbalshirt€ 50,-
Keeperstenue€ 50,-
Voetbalbroek€ 15,-
Voetbal (en keeper) sokken€ 12,-
Leidersjas€ 70,-
Trainingsjack€ 35,-
Aanvoerdersband€ 5,-
Trainingsbroek€ 30,-
Zipper trui/jas€ 35,-
Inloopshirt€ 25,-

Wedstrijdballen/sleutel ballencontainers

Wedstrijdballen en sleutel ballencontainer kunnen bij de laatste trainingsmogelijkheden na de training ingeleverd worden.

Tenslotte

Tenslotte kan de kledingcommissie nog wel hulp gebruiken op bovenstaande dagen. Mocht je nog eventjes kunnen helpen bij de inname van de kleding mail dan even naar kledingcommissie@fcdalfsen.nl. #Iets met vele handen maken licht werk. Je hulp wordt zeer gewaardeerd!

Namens de kledingcommissie alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.

FC Dalfsen

Mirjam Dijsselhof