FC Dalfsen Puur in nieuwe tenues

De spelers van FC Dalfsen Puur, het G-voetbal van FC Dalfsen, kregen onlangs een nieuw tenue en trainingspak!  De kleding is beschikbaar gesteld door sponsor De Kleine Kornuiten.

Voorafgaand aan het officiële foto-moment werden Ronald en Karla Noordman, eigenaren van de Kleine Kornuiten, hartelijk bedankt en ontvingen zij uit handen van René Eijkelkamp een ingelijst shirt als aandenken.

De Kleine Kornuiten

De agrarische Kinderopvang & Buitenschoolse opvang, gevestigd aan de Hofmanssteeg, biedt kinderen een omgeving waarin zij zich prettig en veilig kunnen voelen. “De kinderen leren vertrouwen te hebben in zichzelf en voor zichzelf op te komen, daarnaast worden de kinderen gestimuleerd respect te hebben voor zichzelf, andere kinderen, volwassenen en dieren. We helpen kinderen zelfstandigheid en sociale vaardigheden te ontwikkelen”, laat De Kleine Kornuiten weten. En natuurlijk matched dit met de voetbalsport in Dalfsen waarbij de focus ligt op het leren met plezier en de ontwikkeling: “FC Dalfsen heeft hoog in het vaandel staan dat elk kind op zijn of haar plek en er voor elk kind voldoende aandacht is!”