Informatie voor het toernooi in Aalborg

Beste deelnemer of ouder/verzorger van het toernooi in Aalborg. 

Steeds dichter komen we bij het vertrek naar Denemarken. Wat hebben we er zin in, na de jaren van Corona mogen we weer met een volle bus die kant op.

Afgelopen week hebben we voor deelnemer en ouder/verzorger een infoavond gehouden. Zoals op die avond verteld is delen we hierbij de presentatie als naslagwerk en ook het toestemmingsformulier dat volledig ingevuld ingeleverd moet worden. 

Op het toestemmingsformulier staat een veld waarop het nummer moet staan van de ID of paspoort van de ouder, is dat veld leeg dan moet uw kind een kopie van ID of paspoort van de ouder bij zich dragen. Het toestemmingsformulier, voor zover nog niet ingeleverd, moet de deelnemer voor vertrek inleveren bij het aanmelden. 

Informatie Aalborg

Powerpoint Aalborg informatieavond

Nog even de speerpunten:

Wat moet je bij je hebben, naast de kleding en zaken zoals in de presentatie staan (zonder vertrekken we helaas zonder jou).

– Geldig ID of paspoort (check de datum aub)

– Ingevuld invulformulier. 

– Bewijs inschrijving zorgverzekeraar, neem een kopie mee en zet een foto op je telefoon!

– Gebruik je medicijnen, neem ze mee inclusief recept.

Wat kun je beter niet vergeten:

– Deense kronen

– Telefoon met lader

– Eten en drinken voor donderdag overdag

– een bidon voor bij de wedstrijden.

– Zwemkleding

Alle deelnemers melden zich tussen 19:00 uur en 19:30 op het sportpark. Buiten wordt je verteld hoe de bagage ingeleverd moet worden, en wordt je doorverwezen naar de plek waar je je dient te melden met ID/paspoort en ingevuld toestemmingsformulier.

Succes en tot woensdag, 

De toernooicommissie.