Inleveren kleding – laatste mogelijkheid

Beste leiders, trainers, spelers of ouder(s)/verzorger(s),

Er is al veel kleding ingeleverd van FC Dalfsen, maar lang nog niet alles. Heb je nog kleding thuis, dan is de laatste mogelijk om dit in te leveren:

  • maandagavond 1 juli van 19:00 uur tot 19:30 uur (gewijzigd ivm wedstrijd Oranje)

Kijk nog een keer goed in je kledingkast of er niet een kledingstuk van FC Dalfsen is achtergebleven. Dat scheelt onnodig veel kosten voor de club en ook voor jezelf.

Onder kleding verstaan we in dit geval:

  • Teamtassen, bestaande uit wedstrijdshirts, keeperkleding (shirt en broekje), keepershandschoenen, aanvoerdersband en -indien van toepassing- inloopshirts
  • Wedstrijdpakken (geldt voor alle spelers, ook wanneer je volgend jaar dezelfde sponsor hebt)
  • Trainers- en leidersjassen en zippers, dit geld ook de kleding van trainers en leiders die volgend jaar doorgaan
  • Wedstrijdbroekje en sokken wanneer je na dit seizoen niet meer voor FC Dalfsen uitkomt

Teamtassen

Check het formulier in de teamtas over wat er allemaal in deze tas hoort te zitten. Teamtassen worden achteraf op volledigheid gecontroleerd. Voor de teams die ook in het bezit zijn van een inloopshirt dienen deze ook gezamenlijk met de teamtas in te worden geleverd.

Wanneer een tas niet compleet is en dit ontbrekende item is ook niet in een andere tas aangetroffen dan wordt er richting de leider van het team in de mail een betaalverzoek verstuurd. Dit betaalverzoek kan vervolgens door de leider verrekend worden binnen het team.

Kleding + leiders/trainersjassen:

Iedereen dient zelf zijn eigen wedstrijdpak en leiders/trainersjas in te leveren.
Alle wedstrijdpakken hebben een nummer. Deze nummers zijn geregistreerd op naam. Ook hier geldt dat wanneer je niet het juiste nummer wedstrijdpak in je bezit hebt en jouw nummer blijkt achteraf niet via iemand anderen te zijn ingeleverd, dan ontvang je als speler/ouder achteraf een mail met een betaalverzoek.

Prijzen kleding

Bijdrage per vermist kledingstuk is als volgt:

KledingPrijs
Voetbalshirt€ 50
Keeperstenue€ 50
Voetbalbroek€ 15
Voetbal (en keeper) sokken€ 12
Leiderjas€ 70
Trainingsjack€ 35
Aanvoerdersband€ 5
Trainingsbroek€ 30
Zipper trui/jas€ 35
Inloopshirt€ 25
  

Wedstrijdballen/sleutel ballencontainers

Wedstrijdballen en sleutel ballencontainer kunnen bij de laatste trainingsmogelijkheden na de training ingeleverd worden. Heb je dit nog niet gedaan dan kan dit 2 juli ook alsnog worden ingeleverd bij de kledingcommissie. Zij zorgen ervoor dat de materialen op de juiste plek komen.

Kledingcommissie FC Dalfsen (kledingcommissie@fcdalfsen.nl)