Kick-off FC Dalfsen – Spanning en gezelligheid

De nieuwe fusieclub FC Dalfsen wordt gepresenteerd! Op zaterdag 15 september worden leden en belangstellenen om 13.30 uur officieel welkom geheten op (de SVD velden van) sportpark Gerner. “Dan vindt de teampresentatie plaats en worden er nog enkele teamfoto’s gemaakt van spelers in hun nieuwe, groen-zwarte tenues”, laat de activiteitencommissie van FC Dalfsen weten, “Na de presentatie is het tijd voor ‘spanning’.

FC Dalfsen zorgt voor diverse speelattributen waarbij sportiviteit en beweging voorop staat. Buikschuifbaan, voetballen, voetbaldarts, springkussen enzovoorts… voldoende vertier!” Tijdens al die leuke activiteiten kan iedereen getuige zijn van de derby van Dalfsen: de officiële bekerwedstrijd tussen de vlaggenschippen van ASC’62 en SV Dalfsen… “waar natuurlijk veel meer op het spel staat dan ‘doorgaan in de beker!’”, meldt de commissie. “Alle leden van FC Dalfsen zijn daarbij natuurlijk van harte welkom. Onze G-voetballers zullen ook hierbij actief zijn. Want deze dag staat meteen in het teken van de aftrap van G-voetbal  in Dalfsen. Daarom houden we een prijsvraag voor een nieuwe mooie naam voor de G-voetballers!” Shyfra Eijkelkamp heeft samen met haar vader René voor de zomervakantie enkele introductiemiddagen georganiseerd en op woensdagmiddag 26 september beginnen zij weer met deze activiteit.

“Deze aftrapbijeenkomst of Kick-off FC Dalfsen is eigenlijk een JUMBO Kamphuis-aftrapdag!”, lacht een van de commissieleden, “want aan het einde van de middag wordt een afsluitende, ‘voor leden gratis’, barbecue gehouden en Jumbo Kamphuis stelt al het lekkers beschikbaar!” De koks van de stuurgroep van FC Dalfsen zullen live hun cooking skills tonen. En leden mogen hun ouders meenemen want tegen een kleine vergoeding eten ze lekker mee. De activiteitencommissie kijkt uit naar deze dag: “Tijdens deze dag is de SVD kantine de thuisbasis, en die bar is voor ons allen open. Kortom, een leuke ontspannen dag waar we jullie hopelijk allen mogen verwelkomen!”