Kort nieuws

Afgelopen zaterdag kwam Erica van Lente kijken bij FC Dalfsen en haar interesse in onze jeugd tonen. Ze vond het genieten om de energie en het plezier van de kinderen te zien. Wat het natuurlijk helemaal mooi maakte waren de toeschouwers welke kwamen kijken naar hun helden en heldinnen. We sloten af bij onze kabouters waar het altijd genieten is, zoveel van die kleine meisjes en jongens lekker aan het voetballen.

Eerste hulp

Al onze EHBO middelen en toebehoren zijn weer up tot date en voor iedereen beschikbaar.  Onze leiders en trainers weten waar ze deze kunnen vinden.

FIFA toernooi 26 februari 2022

Op 26 februari is de kantine van SV Dalfsen het decor van het jaarlijkse FIFA-toernooi. Je kan als speler/speelster van FC Dalfsen gratis meedoen en inschrijven via de website. De doelgroep is vanaf de JO11 t/m de JO15. Het toernooi begint rond 14:00 uur. Als je hebt aangemeld krijg je in de week voor het toernooi verdere info in het door jou opgegeven mailadres. Aanmelden kan door HIER te klikken

Aalborg Toernooi

De inschrijving is gesloten en er hebben zich maar liefst 86 leden van FC Dalfsen opgegeven. Op dit moment zijn we druk doende de begeleiding en de teamindeling rond te krijgen. Natuurlijk heb je het al in de agenda staan, maar toch; vertrek is 25 mei in het begin van de avond en 29 mei in de loop van de ochtend (ovb) komen we terug in Dalfsen. Alvast belangrijk 9 mei is er een informatieavond voor alle deelnemers en ouders/verzorgers. Het is van belang dat laatstgenoemden daarbij zijn omdat er een deelnameformulier door een volwassene getekend moet worden.

Paasactie

Ook dit jaar organiseert FC Dalfsen weer  de paasactie. We pakken het iets anders aan dan vorig jaar. Naast de online verkoop via de webshop worden ook de jeugdteams op pad gestuurd om huis aan huis te verkopen. Via de diverse communicatie kanalen wordt dit straks regelmatig gedeeld. Acties als deze zijn erg belangrijk voor ons als vereniging, met de inkomsten worden weer andere activiteiten georganiseerd en kunnen onder andere de contributie laag houden. Vandaar ook de oproep, zodat u wat lekkers heeft met Pasen en wij weer leuke dingen kunne organiseren.