Masters of the Game!

Masters of the Game! Dat is de naam van ons nieuwe concept! Stel jouw eigen kampioensteam samen met vrienden, teamgenoten of kinderen uit de buurt en strijd mee om de titel: Masters of the Game! In de kerstvakantie hebben wij de eerste editie van dit concept georganiseerd. Op de velden van vv Berkum in Zwolle hebben toen 26 teams meegedaan in drie leeftijdscategorieën. Dit was een groot succes! Nu komt dit vernieuwde concept naar Dalfsen! Ben jij een voetballiefhebber? dan mag je dit niet missen!

Op woensdag 23 februari organiseren wij Masters of the Game van 10:00 uur – 15:00 uur op de velden van FC Dalfsen, voor alle kinderen van 7 tot en met 14 jaar.

Masters of the Game is een 4×4 toernooi met verschillende ‘side events’. Je stelt je eigen team samen en speelt tegen leeftijdsgenoten. Je speelt minimaal zes wedstrijden en daarnaast worden er verschillende ‘side events’ georganiseerd, waar je individueel mooie prijzen kan winnen! Eén ding is zeker, niemand gaat met lege handen naar huis!

Voor meer informatie en inschrijven ga naar https://skillszwolle.nl/mastersofthegame/