Prachtig bedrag voor G-voetbal van FC Dalfsen: €870,45!

De Vrienden van SV Dalfsen hebben een bedrag van 870,45 euro opgehaald met de deelname aan de Rabobank Coöperatie Weken. Het bedrag komt geheel ten goede aan de G-voetballers van FC Dalfsen. Donderdagavond namen de bestuursleden van de Vrienden van SV Dalfsen de cheque in ontvangst in Balkbrug. 

De Rabobank Coöperatie Weken zijn in het leven geroepen om buurtversterkende projecten financieel te ondersteunen. De leden van de Rabobank bepalen de hoogte van de bijdrage door te stemmen op maatschappelijke projecten. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen op een initiatief worden uitgebracht, des te meer geld dit initiatief ontvangt. Dit jaar is er 100.000 euro beschikbaar gesteld voor de Rabobank Coöperatie Weken.

De voetbalverenigingen in Dalfsen streven ernaar dat het voor iedereen mogelijk is om te voetballen bij een vereniging. Daarom is dit jaar het G-voetbalteam in het leven geroepen, spelend onder de vlag van FC Dalfsen. Het initiatief van René en Shyfra Eijkelkamp om iedere week ‘aan de slag te gaan’ met een groep kinderen die in de reguliere selecties niet mee kunnen komen, sluit prachtig aan de ambitie van de Dalfser voetbalclubs.