Schrijf je in voor de Zomer voetbaldagen 2018!

Een aantal dagen achtereen met andere voetballers werken aan je techniek, wie wil dat nou niet? Voetbal jij in de F-league, of bij de JO6- tot en met de JO13-pupillen? Dan is het vanaf nu weer mogelijk je in te schrijven voor de Zomer voetbaldagen van 2018. Aanvallen, verdedigen en omschakelen; alles komt aan bod op Sportpark Gerner.

Tijdens de Voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma aangeboden, onder leiding van gediplomeerde trainers. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 10.00 en 16.00 uur en is zonder overnachting. Onderdelen die aan bod komen zijn onder andere trainings- en wedstrijdoefeningen, vaardigheids- en circuitvormen. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek tenue en een wedstrijdbal.

Inschrijven
Dit gebeurt ook dit jaar weer digitaal. Via het invulformulier kunnen de benodigde gegevens ingevuld worden. Ervaring van voorgaande jaren leert dat de website overbelast kan raken op het moment dat de inschrijving start. We vragen hiervoor begrip en adviseren om het te blijven proberen totdat de inschrijving daadwerkelijk gelukt is. Een inschrijving is pas gelukt als je een bedankpagina krijgt. Daarnaast maakt de betaling de inschrijving definitief. Hierna volgt binnen tien werkdagen een mail ter bevestiging. Aanmeldingen via telefoon of per e-mail worden niet verwerkt!

Locatie & kosten
Het deelnamebedrag voor de editie 2018 (3-daagse) bedraagt €99,50 en is inclusief het Voetbaldagen promotiepakket, bestaande uit een uniek tenue en een bal. Daarnaast zal ook de lunch en de pauzes volledig verzorgd worden door ProjectSports.

Locatie Dalfsen
Accommodatie ‘Gerner’
Haersolteweg 10
7722 SE Dalfsen
Data: Maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 augustus 2018