Seizoensafsluiting 2018-2019

Nog even en het is dan eindelijk zover. De activiteiten commissie van FC Dalfsen organiseert a.s. zaterdag 15 juni de eerste seizoen afsluiting van FC Dalfsen. Deze 1e keer houden we het nog niet voor de hele jeugdafdeling, maar de activiteitencommissie heeft voldoende ambitie….  We zijn dan ook blij dat we al 2 sponsoren hebben die dit initiatief financieel steunen. Univé en Bouwcenter Schippers bedankt!

Wat gaan we doen:

Univé Ouder – kind wedstrijd vanaf 16:00 uur (SVD Velden)

Alle teams van JO8 t&m JO12 zijn ingedeeld in een schema, is er een team niet bij geen probleem. We maken het leuk voor de teams die er wel zijn. Er zijn geen voorgeschreven spelregels. Elk team bepaalt zijn eigen opstelling en speelstijl, zowel de pupillen alsook de ouders!

Spellencircuit kabouters en 4×4 vanaf 16:00 uur (kunstgras SVD kant)

Speciaal voor de kleintjes is er een voetbal spellencircuit uitgezet, onder leiding van Jeroen Booijink en vrijwillige ouders beleven de kinderen een leuk voetbalspel. Deelnemers die aangemeld zijn via voetbalzaken@fcdalfsen.nl krijgen een oorkonde

Bouwcenter Schippers penalty bokaal. (SVD velden, aansluitend aan ouder kind wedstrijd)

Veel teams hebben spelersnamen doorgegeven. Voor de JO8, JO9 en JO10 series hebben we de Keeper van JO12-1 bereid gevonden het doel te verdedigen succes Sven Rozendaal. Voor de JO11 en JO12 jeugd wordt het nog veel moeilijker, zij treffen Thom Scherpenkate op hun weg, de vaste keeper van ASC ’62 heren 1. Aansluitend is er ook een bokaal voor de beste vader of moeder. Inschrijven kan zaterdag te plaatse, wie verschalkt Thom het vaakst en wint de supercup.

Kampioenenbal. (aansluitend aan penalty bokaal)

We gaan de kampioenen huldigen! JO17-1 en JO11-1 zijn kampioen geworden in hun klasse, in de voorjaarscompetitie. JO10-1 is district kampioen in het bekertoernooi geworden en wordt daarvoor gehuldigd. Verder de uitreiking van de penalty bokalen en  een korte terugblik of het 1e officiële seizoen van FC Dalfsen.

Gezellig samenzijn:

Vanaf 16:00 uur is het sowieso een gezellig samenzijn van pupillen, jeugd, ouders, broertjes, zusjes en andere voetballiefhebbers. Iedereen is welkom. Voor de aanwezige leden van FC Dalfsen is er onbeperkt ranja beschikbaar en die kunnen kiezen uit een broodje hamburger of ene bakje patat. Voor alle andere aanwezigen steken we de BBQ aan. Nikki’s verzorgt een BBQ buffet en voor €5,00 eet u mee.  Er zijn een aantal JO15-2 spelers aanwezig om voor u te bakken!.

Verdere info:

Willen teams die meedoen aan het toernooi zich via een afgevaardigde van de ouders of leider even melden bij de organisatie? Zij krijgen dan de tegoedbonnen mee voor het eten en iets lekkers tussen de wedstrijden door.