Seizoensafsluiting 2023-2024

Nog even en het is zover. De activiteiten commissie van FC Dalfsen organiseert a.s. zaterdag 1 juni de  seizoen afsluiting van FC Dalfsen. 

Wat gaan we doen:

Het Spellencircuit

Om 15:00 starten we voor de kleinste leden van FC Dalfsen de Kabouters en de 4×4 spelers een Spellencircuit. Een leuke uitdaging voor de kleine baltovenaars.

Ouder-kind toernooi

Alle teams van JO8 t&m JO12 zijn ingedeeld in een schema, is er een team niet bij geen probleem. We maken het leuk voor de teams die er wel zijn. Er zijn geen voorgeschreven spelregels. Elk team bepaalt zijn eigen opstelling en speelstijl, zowel de pupillen als de ouders!

Bouwcenter Schippers penalty bokaal.

Na het Ouder-kind toernooi zal er worden gestreden om de Bouwcenter Schippers Penalty Bokaal. Veel teams hebben spelersnamen doorgegeven. Aansluitend is er ook een bokaal voor de beste vader of moeder. Inschrijven kan zaterdag te plaatse.

Gezellig samenzijn:

Vanaf 17:00 uur is het sowieso een gezellig samenzijn van pupillen, jeugd, ouders, broertjes, zusjes en andere voetballiefhebbers. Iedereen is welkom. Rond 18.30 worden onze kampioenen gehuldigd.

Kristian Kok
Toernooien en Activiteiten | FC Dalfsen

activiteiten@fcdalfsen.nl
FC Dalfsen | Haersolteweg 10, 7722 SE Dalfsen