In de blog ‘Speler(s) uitgelicht’ informeren wij jullie over spelers en trainers van FC Dalfsen.

Jorick Maats, keeperstrainer bij FC Dalfsen en oud-jeugdkeeper van SV Dalfsen maakt de overstap van het beloftenelftal van PEC Zwolle naar hoofdklasser v.v. Staphorst. We wensen hem veel succes toe.

Danique Noordman, speelster van onze JO15-1G, heeft in februari een stage gehad bij Oranje onder 16 in Zeist. Ze heeft het daar dusdanig goed gedaan, dat ze uitgenodigd is voor enkele oefeninterlands in Portugal.

Heel bijzonder, aangezien zij de enige speelster is uit 2004, terwijl haar teamgenoten allemaal uit 2003 afkomstig zijn. Tegen zowel Schotland (1-1), Duitsland (0-0) als Portugal 1-3 kwam Danique in actie. Verslagen van dit toernooi zijn te lezen op https://www.onsoranje.nl.

Jayden Holtman (JO11-1) is het afgelopen jaar op de radar van PEC Zwolle terechtgekomen. Verschillende scouts hebben hem aan het “werk” gezien bij de jongens van trainer Leon Ruitenberg. Op basis van die wedstrijden heeft hij enkele proeftrainingen gehad bij PEC Zwolle en heeft daar aangetoond het niveau van zijn leeftijdsgenoten aan te kunnen. PEC Zwolle wil hem de kans geven om met ingang van het seizoen 2019-2020 toe te treden tot de PEC Zwolle voetbalacademie. Uiteraard ook voor Jayden veel succes bij deze mooie nieuwe uitdaging.