Verbeter je skills tijdens de FC Dalfsen Coerver Coaching voetbaldag

Ben jij gek op voetballen en wil je nieuwe vaardigheden leren of je techniek verbeteren? Dat kan op 20 oktober bij FC Dalfsen op Sportpark Gerner. Dan komen de coaches van het Coerver® Coaching op bezoek bij FC Dalfsen en geven een voetbalclinic aan de jeugd.

FC Dalfsen is met ingang van het seizoen 2021-2022 partner van Coerver® Coaching . Het partnerschap houdt in dat FC Dalfsen in een ontwikkelingsprogramma komt, waarbij wij gebruik mogen maken van de expertise van Coerver® Coaching. Deze voetbaldag is er het resultaat van.

De methodiek is gebaseerd op de trainingen van Wiel Coerver die in de jaren ’80 al wereldwijd faam maakte. Coerver® Coaching heeft deze methode als basis gebruikt om de methodiek door te ontwikkelen naar de maatstaven van het huidige voetbal. Uitgangspunt is nog altijd de individuele techniek van de voetballer optimaal ontwikkelen, om uiteindelijk creatieve spelers op te leiden met veel zelfvertrouwen aan de bal. Dit filmpje geeft een indruk

Dagschema 20 OKTOBER 2021:

10:00 – 13:00 / Training voor spelers (Onder 8 t/m Onder 11

14:00 – 17:00 / Training voor spelers Onder 12 t/m Onder 16

De kosten per speler bedragen €15,00 

Hiervoor krijgt u:
– 3 uur professionele technische coaching voor iedere speler;
– Coerver®/adidas® certificaat.
– Drinken en een gezonde snack door de club verzorgd.

Wil je meedoen? Meld je dan nu aan via onderstaande link FCDalfsen. Ook niet-leden van FC Dalfsen zijn van harte welkom bij deze voetbaldag.