Keepersschool GO! traint keepers van FC Dalfsen

Begin september is keepersschool GO! begonnen met het trainen van jeugdkeepers van FC Dalfsen. Eigenaar en keepercoach  Marco Hollak verzorgt deze trainingen iedere dinsdagmiddag.

Samen met zijn compagnon Ignas Peek is Marco op de velden van Hardenberg ’85 in 2020 begonnen met hun keepersschool GO! vanuit hun passie voor het keepersvak. Zij willen dit graag overdragen naar de volgende generatie, waarbij het plezier hebben in het keepen het allerbelangrijkste is. Daarbij streven zij na dat iedere keeper het maximale uit zichzelf haalt en zodoende met zelfvertrouwen in het doel staat.

FC Dalfsen voldoet met het inhuren van deze professionals in de reële behoefte dat keepers ook daadwerkelijk in ‘hun sport’ getraind worden. Met eigen mensen krijgt FC Dalfsen dit al een paar seizoenen niet meer voor elkaar, ondanks de inspanningen van Anne van den Top (meisjeskeepers), Dinand Rosink (JO19-1 keeper), Elwin Klappe en Thom Scherpenkate (JO15 t/m JO19 keepers).

De eerste trainingen zijn met een ervaren kennersoog bekeken en het zag er fantastisch uit. Pittig zoals het keepersvak is en leerzaam zoals FC Dalfsen haar trainingen wil hebben. We wensen de keepers veel plezier en succes toe!