Ook dit jaar doet FC Dalfsen weer mee aan de Grote Clubactie.

Elk jaar vindt de Grote Clubactie plaats en ook dit jaar doet FC Dalfsen mee! De verkoop van loten spekt de clubkas want van de opbrengst gaat maar liefst 80% (€2,40  per lot) naar de clubkas van FC Dalfsen. Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van €100.000,-!

Dit jaar hoopt FC Dalfsen weer op een mooi resultaat want we kunnen de extra steun goed gebruiken. Het zou fantastisch zijn als elk jeugdlid loten gaat verkopen. Alle beetjes helpen!

De opbrengsten worden gebruikte om bijvoorbeeld nieuwe trainingsmaterialen te kunnen kopen.

De Grote Clubactie start op zaterdag 18 september en wordt uitgevoerd door de jeugd t/m JO13. Zij krijgen een brief met uitleg over de verkoop. De verkoop kan via een persoonlijke QR-code, verkoop link of door de gegevens in het verkoopboekje in te vullen.

De kinderen mogen de loten verkopen aan wie zij maar willen, te beginnen bij familie, vrienden, buren, enz. Eén lot kost €3,- maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen!

Het totaal wordt bijgehouden want als de kinderen 15 of meer loten verkopen, verdienen ze al een prijs welke ze persoonlijk uitgereikt krijgen.

Dit jaar is het prijzenpakket van FC Dalfsen:

  1. Speciale prijzen voor de top drie verkopers van 50 of meer loten. De topverkoper ontvangt een FIFA22 spel (PS4/Xbox of PC)
  2. Het team wat (in verhouding) de meeste loten heeft verkocht krijgt een voetbalfeestje bij Skills
  3. De verkoper die de meeste online loten heeft verkocht krijgt een cheque voor gratis deelname aan de voetbaldagen van Skills.
  4. Iedereen die 15 of loten verkoopt kan tijdens de uitreiking een prijs uitzoeken.

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij het Grote Club Actie team.

GCA Team,

email: groteclubactie@fcdalfsen.nl