EHBO-coördinator gezocht

Binnen FC Dalfsen willen we een groepsapp aanmaken met allemaal EHBO’ers aangevuld met de leiders/trainers van FC Dalfsen. Doel van deze appgroep is dat we bij incidenten snel de juiste mensen kunnen bereiken en dat deze mensen beschikken over de  juiste middelen en ook weten waar ze welke middelen kunnen vinden om eerste hulp te kunnen verlenen. 

Om dit te kunnen realiseren zoeken we binnen FC Dalfsen een EHBO coördinator. Iemand die bepaalt wat noodzakelijk is om deze eerste hulp te kunnen verlenen. Iemand die ook zorgt dat er voldoende van deze middelen beschikbaar zijn en blijven. Dit doe je door periodiek de voorraad te checken en wanneer nodig bij te bestellen. Daarnaast voorzie je de deelnemers aan de groepsapp van de juiste informatie over waar wat te vinden is. De verwachting is dat de tijd die je kwijt bent voor deze rol beperkt zal zijn. 

Heb je een EHBO-diploma of zorgachtergrond en wil je deze kar wel trekken? Stuur dan een mail naar organisatie@fcdalfsen.nl. 

Heb je een EHBO-achtergrond, wil je niet de kar trekken maar wil je wel in de groepsapp en heb je je telefoonnummer en naam nog niet doorgegeven hiervoor? Dan mag je een mail sturen naar hetzelfde mailadres.