Grote Clubactie

Elk jaar vindt de Grote Clubactie plaats en ook dit jaar doet FC Dalfsen mee! De verkoop van loten spekt de clubkas want van de opbrengst gaat maar liefst 80% (€ 2,40 per lot) naar de clubkas van FC Dalfsen. Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Dit jaar hoopt FC Dalfsen weer op een mooi resultaat want juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Het zou fantastisch zijn als elk jeugdlid loten gaat verkopen. Alle beetjes helpen! De opbrengsten worden gebruikte om bijvoorbeeld nieuwe trainingsmaterialen te kunnen kopen. De Grote Clubactie start op zaterdag 19 september en wordt uitgevoerd door de jeugd t/m JO13. Zij krijgen een brief met uitleg over de verkoop.

Verantwoord loten verkopen

De jeugd t/m JO13 kan via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten verkopen. In verband met Corona is er een nieuwe verkoop manier toegevoegd namelijk de persoonlijke QR-code. We hebben de kinderen gevraagd om op gepaste afstand te gaan verkopen. Het verkopen van de loten is heel eenvoudig en kan op verschillende manieren:

1. Op de voorzijde van het boekje staat een online verkooplink en QR-code, die de kinderen kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon.

2. In het verkoopboekje kan de koper ook zijn gegevens invullen samen met het bankrekeningnummer en het aantal loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Bij de afschrijving staat het lotnummer vermeld.

3. Online kunnen ook loten verkocht worden. Ouders/verzorgers ontvangen op 19 september een mail met een link naar een persoonlijke verkoopmethode. Deze kan dan doorgestuurd worden naar familie, vrienden, etc. Zij vullen de gegevens in en de verkochte loten worden bij het persoonlijke totaal opgeteld dat de kinderen verkocht hebben.

De kinderen mogen de loten verkopen aan wie zij maar willen, te beginnen bij familie, vrienden, buren, enz. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen! Het totaal wordt bijgehouden want als de kinderen 15 of meer loten verkopen, verdienen ze al een prijs welke ze persoonlijk uitgereikt krijgen. De topverkoper ontvangt het spel FIFA21. Ook voor het team wat in verhouding de meeste loten heeft verkocht valt in de prijzen namelijk een training door een PEC Zwolle trainer.

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij het Grote Club Actie-team,
e-mail: groteclubactie@fcdalfsen.nl