Schrijf nog snel in voor Voetbalschool Skills

Hoi voetballer van FC Dalfsen,

Wij gaan deze week van start en jouw zoon of dochter kan er nog bij zijn! Tien leuke en leerzame techniektrainingen die gericht zijn op de ontwikkeling van de deelnemer. Iedereen kan meedoen en trainen op zijn of haar niveau, onder leiding van enthousiaste en gediplomeerde trainers!
·         Voor alle jongens en meisjes van 6 tot en met 14 jaar;
·         Tien trainingen van 75 minuten onder leiding van ervaren en gediplomeerde trainers;
·         Extra aandacht voor de ontwikkeling van het individu;
·         Zelfvertrouwen op doen in het beheersen van de bal;
·         Aanleren en verbeteren van functionele basistechniek;
·         Leuke en leerzame trainingen in een veilige omgeving;
·         Al meer dan 600 kinderen gingen jou voor als deelnemer van de Voetbalschool.
Wil jouw zoon of dochter graag wekelijks een extra training volgen? Of zijn de trainingen bij jullie ook altijd gericht op de ontwikkeling van het team en komt de individuele ontwikkeling van jouw kind amper aan de orde? Schrijf jouw zoon of dochter dan nog snel in! We gaan aanstaande vrijdag van start! De trainingen van de Voetbalschool vinden plaats om 17.00 uur op Sportpark Gerner.
Door de groepen klein te houden, alle oefeningen met bal te doen en gebruik te maken van additionele trainingsmaterialen en oefenvormen is er snel resultaat zichtbaar. Onderwerpen die in onze trainingen aanbod komen zijn balbehandeling, snel voetenwerk, kappen en draaien, aan- en meenemen en passen en trappen.
De voetbalschool is bedoeld voor alle jongens en meisjes van 6 tot en met 14 jaar die graag extra trainingen willen volgen. De kosten voor deelname aan de voetbalschool zijn €110,- en dit is inclusief een Voetbalschool Skills tenue (shirt, short en sokken). Inschrijven voor de Voetbalschool kan via https://skillszwolle.nl/voetbalschool-dalfsen/

Heb je vragen over deze e-mail of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!
Met sportieve groet,

Matthias Odding
Voetbalschool Skills Zwolle