Huldiging kampioenen van FC Dalfsen

Als het gaat zoals gehoopt hebben we komende zaterdag een feestje te vieren! Want JO17-3, JO15-1, JO15-4, JO13-1 en JO12-3 kunnen kampioen worden. En de kampioenen moeten natuurlijk wel gehuldigd worden voor hun prestatie! Dat doen we dan ook op zaterdag 15 december 2018 om 16.30 uur in het clubgebouw van ASC ’62.

En dat is nog niet alles: bij de aftrapdag is een prijsvraag in het leven geroepen voor een nieuwe mooie naam voor de G-voetballers. Shyfra Eijkelkamp is samen met haar vader René op 26 september begonnen met G-voetbal Dalfsen en zij werden bijgestaan door SVD-veteraan en coördinator senioren Nico Noordman. Voetballen kan bijna altijd en overal, maar voor een grote groep Nederlanders is de weg naar de plaatselijke voetbalclub minder gemakkelijk te vinden. FC Dalfsen organiseert nu voor deze groep, voetballiefhebbers met een beperking, trainingen. Dit is een groot succes en mag gevierd worden met een mooie naam voor deze G-voetballers! René Eijkekamp en Maarten Pouwels maken deze naam bekend en reiken de prijzen (gesigneerd shirt) uit.

Ook het meisje of de jongen die zich topverkoper van de Grote Clubactie 2018 mag noemen, wordt in de spotlight gezet! De naam wordt bekendgemaakt, evenals de drie namen die daarna de meeste loten hebben verkocht. Naast de prijsuitreiking zal voor deze top 4 nog iets extra’s georganiseerd worden (misschien wel naar een wedstrijd van de eredivisie of het Nederlands Elftal!). En ieder kind dat meer dan 10 loten verkocht heeft, wint al een prijs. Zij krijgen iets lekkers tijdens de prijsuitreiking! Het verkoopwerk van deze jongens en meiden is ècht top want de verkoop van loten spekt de clubkas.

Dit alles wil je natuurlijk niet missen, dus kom naar het feest!

Programma:
• onthulling definitieve naam G-voetbal FC Dalfsen;
• uitreiking prijzen Grote Clubactie;
• huldiging kampioenen.